Covid-19 Tedavisinde de Sigortalılarımızın Yanındayız

  • Ana Sayfa
  • Covid-19 Tedavisinde de Sigortalılarımızın Yanındayız

Tüm dünya ile birlikte ülkemizde de ortaya çıkan Covid-19 salgın hastalığının, toplumumuzun tüm paydaşlarına çeşitli sorumluluklar yüklediğine inanıyoruz.

Sompo Sigorta olarak kuruluşumuzun ilk gününden itibaren Yönetim Felsefemizi “En yüksek kalitede sigortacılık ürün ve hizmetlerini sağlayarak, müşterilerimizin ve toplumumuzun güvenlik, sağlık ve mutluluğuna bir bütün olarak katkıda bulunmaya çalışırız.” şeklinde belirledik ve ifade ettik.

Bu anlayışımızın bir yansıması olarak; Tamamlayıcı Sağlık ve Özel Sağlık Sigortası ürünlerimizde salgın hastalıklar kapsam dışı olmasına rağmen, Tamamlayıcı veya Özel Sağlık Sigortası sahibi sigortalılarımız için, pandemi hastanesi olarak belirlenen tüm anlaşmalı özel hastanelerimizde Covid-19 tedavisine ilişkin ortaya çıkabilecek fark ücretleri ve tedavi giderleri; poliçelerindeki mevcut şartları, limitleri ve uygulama esasları dahilinde, emsal teşkil etmemek üzere istisnaî olarak, poliçe kapsamı dahilinde değerlendirilecektir.

Tüm yeni iş sağlık sigortalılarımız için de; mevcut rahatsızlığın poliçe başlangıç tarihinden önce dayandığı vakalar hariç olmak üzere; bahsi geçen istisnaî uygulama değerlendirmesi geçerli olacaktır.

Bu uygulamaya hiç bir sigortalımızın gereksinim duymaması ve toplum olarak bu zorlu dönemi en kısa sürede hep birlikte aşmak umuduyla sizlere ve tüm sigortalılarımıza sağlıklı günler dileriz.

Sağlıkla kalın,

SOMPO SİGORTA

Tüm Hakları Saklıdır 2020 Doruk Web Tasarım

Open chat
Whatsapp Hattımızdan Hızlı Bilgi Alın